Alt eller intet

Når filmrettighederne bliver solgt allerede inden bogen udkommer, ved man, at man har fat i noget, der virker. Sådan var historien med Nicola Yoons debutroman “Alt eller Intet”, der blev udgivet i 2015. Bogen henvender sig til ældre børn og “unge voksne” og kan høres på lydbog oplæst af Iben Haaest. Spilletiden er 6 timer og 3 minutter.

17 år indenfor

Den 17-årige Madeline har ligget indespærret i et hus i hele sit liv. Hun lider af en meget sjælden sygdom, som gør, at hun ikke kan komme udenfor huset. En form for allergi over for hele verden, som hun selv beskriver det i bogen. De eneste mennesker, som Madeline ser, er hendes mor og sygeplejersken. Men da drengen Olly flytter ind ved siden af begynder de to unge mennesker at skrive mails til hinanden, og på et tidspunkt får han lov at besøge den syge nabopige. Det ender med en bragende forelskelse og en livsfarlig trang til at bevæge sig udenfor. Og slutningen skal ikke afsløres her - men den vil formentlig overraske de fleste.

En livsbekræftende historie

Nicola Yoons “Alt eller Intet” er en livsbekræftende ungdomshistorie om det, der gør livet værd at leve. Romanen bragede ind på New York Times’ bestsellerliste og betragtes som en fornyelse i den genre, der går under navnet “sicklit”. Bogen har fået et væld af positive anmeldelser og er blevet solgt til mere end 30 lande verden over. Filmen ramte biograferne i 2017, og forfatteren har også udgivet romanen “Solen er også en stjerne”.

Prøv Mofibo 14 dage gratis

Hører du til blandt den skare af mennesker, som endnu ikke har prøvet Mofibo, har du muligheden for at lytte til Nicola Yoons “Alt eller Intet” og tusindvis af andre lydbøger helt gratis. Du får en prøveperiode i 14 dage kvit og frit, inden du skal beslutte dig for at fortsætte med et abonnement hos Mofibo.

Alt eller intet
Prøv at lytte gratis:
Mofibo