Blodmåne

Har du behov for lidt spænding på natbordet? Blodmåne er Katrine Engbergs anden kriminalroman og efterfølgeren til debuten Krokodillejægeren. Blodmåne udkom i 2017 på forlaget Peoples Press, og det er Katrine Engberg selv, der står for oplæsningen på lydbogen. Spilletiden er 9 timer og 53 minutter.

Mord med Mads og Monopolet!

Katrine Engberg fik ros for sin debutroman Krokodillevogteren, hvor hun første gang introducerede politibetjente Jeppe Kørner og Anette Werner. I Blodmåne følger vi igen makkerparret, som denne gang skal opklare et mystisk mord begået i Ørstedsparken i et frostkoldt København. Hvad der i første omgang ligner et mord på en hjemløs eksistens, viser sig i stedet at være et drab på en kendis fra den danske modeverden. Og så må betjentene ind bag kulisserne i det københavnske jetset. Sideløbende med politibetjentenes efterforskning møder vi også igen den pensionerede snushane Esther de Laurenti, der indleder sin egen jagt på sandheden. Mordgåden involverer også radioprogrammet Mads og Monopolet, Jeppe Kørners gode ven - og en masse kendte mennesker fra den kreative klasse.

En velskrevet toer

Blodmåne er den “svære toer”, men krimien modtog pæne anmeldelser, da den ramte hylderne før sommerferien 2017. Engberg roses for sit levende sprog og sin evne til at fortælle en god historie med masser af spænding og et medrivende plot. Blodmåne blev i 2018 fulgt op af Glasvinge, den tredje og hidtil seneste udgivelse i serien om Kørner og Werner - og de andre faste personer i Engbergs krimiunivers.

Lyt til lydbogen gratis

Har du lyst til at lytte til Katrine Engbergs velskrevne krimiserie, kan du gøre det helt gratis. På Mofibo får du en 14 dages gratis prøveperiode, inden du skal tage stilling til, om det er noget for dig. Du finder tusindvis af bogtitler på Mofibo, og du kan både vælge at læse dem som e-bog eller lytte til dem som lydbog.

Blodmåne
Prøv at lytte gratis:
Mofibo