Elefanten der så gerne ville sove

De fleste forældre til små børn kender til problemet med at få poderne til at sove. Nu har den svenske forfatter Carl-Johan Forssén Erhlin leveret endnu en hjælpende hånd til den proces i form af bogen “Elefanten der så gerne ville sove, der effektfuldt får børnenes øjne til at lukke i. Bogen udkom i 2017 og er en efterfølger til det store hit “Kaninen der så gerne ville sove”. Lydbogen er udkommet på Forlaget Alvilda, er oplæst af Lars Thiesgaard og har en spilletid på 31 minutter.

Nye forbedrede teknikker

I “Elefanten der så gerne ville sove” følger man elefanten Ellen, der drager gennem den magiske skov for at finde frem til sit sovested. Men magien ligger ikke så meget i selve historien som i de teknikker og særlige betoninger, der får børnene til at slappe af og overgive sig til søvnen. I “Elefanten der så gerne ville sove” er disse teknikker blevet videreudviklet og forbedret i forhold til den første sovehjælpsbog.

Afslappende godnatlæsning

Mange tusind danskere har prøvet Carl-Johan Forssén Erhlins godnatlæsnings-bøger med succes og at dømme ud fra anmeldelser og brugerkommentarer, er der ingen tvivl om, at de specielle teknikker kan virke særdeles godt, når børnene skal finde ro til at sove. Der er naturligvis ingen garanti for, at bøgerne virker på alle børn, men hører du til blandt de forældre, som bruger timevis på at få børnene til at sove, er “Elefanten der så gerne ville sove” så absolut et forsøg værd.

14 dages gratis prøveperiode

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Mofibo , kan du prøve "Elefanten der så gerne ville sove" gratis i 14 dage. På Mofibo finder du tusindvis af lyd- og e-bøger, og du finder også krimier, som virker på dig, der gerne vil holde dig vågen.

Elefanten der så gerne ville sove
Prøv at lytte gratis:
Mofibo