Erotiske lydbøger

Ørerne er en af de mest erogene zoner på menneskets krop. Så hvorfor ikke prøve en erotisk lydbog, som giver det der lille ekstra? Der findes rigtig mange fantastiske lydbøger, der har spænding og erotik i form af lystfyldte og hede fortællinger.

Tag på en rejse til en anden verden, hvor der ikke findes forbud, og hvor du kan være hovedpersonen. Da ørerne er en af de mest erogene zoner, er det dobbelt så kraftfuldt at lade fantasien være med. Når du blander hørelsen og kærtegnende historier sker der mirakler - så lyt, oplev og nyd.

Lyt gratis i 14 dage:
Mofibo

Erotik

Erotik er et gammelt begreb, der omfatter alt, som har med seksuel ophidselse at gøre. Der findes ikke noget menneske, der kan modstå den kraft, der er i en nydelsesfuld fortælling om kærlighed, passion og fysisk berøring. Efter lydbøger var blevet et etableret koncept, blev mange døre åbnet. Pludseligt kunne du vaske op midt i en krimi eller køre på arbejde med en fagbog. Og du kan også lytte til erotiske lydbøger, når det passer dig. Med en erotisk lydbog slipper du også for at få mærkelige blikke i bussen og partnere, der stiller spørgsmål - din lyst er din egen sag. Så placer dig i karbadet, tænd nogle lys og lyt til en erotisk kildrende beretning.

Erotik og forfatterskab

Der har været en almen accepteret holdning om, at det at være erotisk forfatter er forkasteligt. Dette kan ikke være mere forkert eller misvisende. Næsten al litteratur indeholder en del, hvor hovedpersonen bliver forelsket eller har et lystfyldt møde. Og erotisk forfatterskab kan have de samme stilistiske egenskaber som klassisk prosa. Der er nemlig ordet erotik, de fleste bliver bange for, da det ofte er tabubelagt og noget, som skal holds indenfor soveværelsets vægge. Men heldigvis er vi i dag kommet langt i vores rejse for at åbne litteraturens døre. Tag skridtet ind i en lystfyldt verden med hjælp fra en lydbog - vi garanterer, du ikke bliver skuffet.

Erotiske fortællinger på lydbog

Du kan lytte til erotiske fortællinger gratis i 14 dage gennem de apps, der findes på denne side. Efter den gratis periode overgår dit abonnement til et betalingsabonnement, hvis du ikke selv opsiger det inden da.