Fairytell

Fairytell er en app, som tilbyder et eventyrligt univers af e-bøger og lydbøger til børn. Målgruppen er børn mellem 0-10 år, og et månedsabonnement koster kun 59 kr. Dermed får man adgang til hundredvis af kendte børnebogsklassikere og nye børnebøger, som børnene kan læse eller lytte til.

Det er et dansk firma, som står bag Fairytell, og appen har været utrolig populær blandt børnefamilier siden lanceringen i 2017. Fairytell tilbyder mange timers underholdning for børn, og bøgerne kan enten læses op af en god, professionel fortællerstemme eller af mor eller far.

Kampagnetilbud: 30 dages gratis prøveperiode

Lige nu kører Fairytell et kampagnetilbud, hvor du kan få 30 dages gratis prøveperiode uden binding, hvorefter abonnementet koster 59 kr. om måneden. Normalt får man 14 dages prøveperiode for 0 kr., så det kan godt betale sig at slå til nu. Hvis du har en værdikode, kan du indløse den, når du opretter dig som bruger hos Fairytell ved at trykke på knappen værdikode. Du kan kun vælge én type abonnement, og det betales forud, indtil det opsiges.

Opsiger du abonnementet under prøveperioden, vil der ikke blive trukket nogen penge fra dit betalingskort. Hvis du f.eks. har haft abonnement i et stykke tid og ønsker at opsige det, kan du nemt gøre det ved at klikke ind på din profil og afmelde abonnementet. Der er som sagt ingen bindingsperiode.

Oprettelse og anvendelse på op til 5 enheder

Det er nemt at oprette et prøveabonnement på Fairytell. Du klikker blot ind på hjemmesiden og udfylder formularen med dit navn, e-mail og adgangskode. Her kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet. Når du er oprettet som bruger, downloader du appen fra App Store eller Google Play.

Fairytell kan anvendes på enten iOS eller Amdroid styresystemer, og du kan tilgå Fairytell appen fra 5 enheder. Det er især en fordel, hvis der er flere børn i familien, at de har mulighed for at sidde og læse/ lytte til børnebøger samtidig på hver deres enhed (tablet, mobil).

Farverigt og børnevenligt design

Fairytell appen er kendetegnet ved, at den hele tiden er under udvikling. Den opdateres 2-6 gange årligt, og der lægges vægt på et farverigt, lækkert og børnevenligt design, som nemt kan betjenes af børn og voksne. Fairytells e-bøger og lydbøger kan tilpasses brugernes behov, og appen har eksempelvis en døse-funktion. Ved en gennemgang af andre funktioner i appen kan nævnes bogmærke-funktion og favorit-funktion, så barnet hurtigt kan finde frem til sine yndlingsbøger.

Hundredvis af spændende og sjove børnebøger

Fairytell lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet, og derfor er der et stort, men ikke kæmpestort, udvalg af bøger og lydbøger i appen. Fairytell vil gerne stimulere børns læselyst ved at præsentere dem for underholdende børnelitteratur af god kvalitet.

En gennemgang af titlerne viser, at man finder elskede klassikere som H. C. Andersens eventyr, Alfons Åberg, Rasmus Klump, Peter Pedal, Otto er et næsehorn og Prop og Berta i udvalget, men også nyere og populære børnebøger som Vitello, Villads fra Valby og Mimbo Jimbo.

Der kommer hele tiden nye, sjove og spændende titler til i sortimentet hos Fairytell. Bøgerne kan læses i en hyggestund i løbet af ugen, i weekenden, eller de kan bruges som godnatlæsning. Du kan vælge selv at læse højt for dit barn, eller du kan lade barnet lytte til de mange underholdende lydbøger med høretelefoner på. Barnet vil helt sikkert få stor glæde og fornøjelse af begge dele. Større børn i skolealderen kan også selv læse bøgerne hos Fairytell.

Læs og lyt offline

Med Fairytell appen giver mulighed for at læse og lytte offline. Det er en kæmpe fordel, at e-bøger og lydbøger kan downloades, inden I f.eks. tager på en ferie i udlandet. Så kan børnene læse og lytte til et bredt udvalg af børnelitteratur, uden at forældrene får en kæmperegning for brug af mobildata i udlandet.

Det er oplagt at tage Fairytell appen med på tabletten og mobilen, og så er børneunderholdningen sikret, uanset om det er en bilferie eller en flyvetur, I skal på.

Samlet vurdering

Fairytell er et rigtig godt tilbud til børn, der gerne vil læse og lytte til gode børnebøger, Appens brugerdesign og indhold er af høj kvalitet, og der arbejdes hele tiden på at forbedre appen. 59 kr i abonnement om måneden er billigt sammenlignet med Maneno, som er en anden app med digitale bøger til børn, der koster 89 kr. i abonnement om måneden.

Fairytells styrke er, at appen kun har børn som målgruppe i modsætning til f.eks. Storytel og Mofibo, der begge tilbyder e-bøger og lydbøger til voksne og børn, og som koster 129 kr. i abonnement om måneden. På en karakterskala fra 1-5, hvor 1 er dårligst og 5 er bedst, giver vi Fairytell 5, fordi Fairytell satser benhårdt på børnene som målgruppe og lykkes med at levere rigtig god kvalitet til en billig abonnementspris.

Med Fairytell appen ved hånden behøver man ikke at stresse på biblioteket eller i boghandlen med ungerne lørdag formiddag for at finde underholdning til weekenden. Man kan i stedet sidde hjemme i sofaen eller på børneværelset og lave en gennemgang af sortimentet i Fairytell og finde alle de gode børnebøger.

Fairytell
Ratings:
Enheder:

Lyt offline:
Pris: 59 kr./md