Fagbøger

Der findes fagbøger om alle tænkelige emner: Hvordan man bygger et hus, historiske personer, lande, sport og madlavning - bare for at nævne nogle få. Det utrolige med en fagbog er, at vi som læsere kan få del i interessante fakta omkring et emne gennem bare at åbne en bog og bladre - eller lytte!

Indimellem kan det føles voldsomt at begynde at læse en fagbog på flere hundrede sider, lige meget hvor spændende emnet så end er. Der kan det være lettere at vælge en lydbog.

Lyt gratis i 14 dage:
Mofibo

Alverdens fakta på din telefon

En fysisk bog kan veje op mod et kilo, mens en lydbog kan ligge på telefonen eller på din tablet - alt efter, hvad du vælger. En lydbog kan du let tage med dig overalt, og det eneste, du behøver at gøre, er at sætte dine hovedtelefoner i ørerne og begynde at lytte. Et godt forslag er at finde en interessant fagbog og så beslutte dig til at lytte til den på turen - en god måde både at tilegne dig spændende viden og få motion.

Ved at lytte til lydbøger kan vi gøre flere ting på en gang, hvilket alene kan være vigtigt, hvis du er i gang med at lære noget nyt i skolen eller på arbejdet. Det kan også være helt det modsatte: At sætte sig i sofaen med et tæppe og kaffekoppen og lytte til en lydbog om vikingetiden nye videnskabelige opdagelser, eller hvordan motion påvirker hjernen. Der findes så meget viden, at det indimellem kan være svært at begynde at læse - bare at vælge en bog er et projekt i sig selv.

Et godt råd er at finde en god anmeldelse i en avis og bagefter lytte til den bog. Der findes rigtig mange gode fagbøger, både ud fra emne, men også perspektiv og vidensniveau. Vælg om du vil udforske et emne lidt dybere eller opdage nye historier om området. Se vores store udvalg af fagbøger, kom hovedtelefonerne på og nyd, at du faktisk bliver klogere af bare at lytte!