Flaskepost fra P

Flaskepost fra P er tredje udgivelse i Jussi Adler-Olsens ekstremt populære serie om politimanden Carl Mørck og hans afdeling Q. Jussi Adler-Olsen har opnået stor succes med fortællingen om den plagede politimand og de dystre forbrydelser, han sættes til at opklare sammen med kollegaen Assad. Indtil videre er der udkommet syv bøger i serien, og de fire første er alle blevet filmatiseret med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen som Carl Mørck.

14 dage med fri lytning

På streamingtjenesterne Mofibo og Storytel har du muligheden for at dykke ned i Jussi Adler-Olsens mørke og spændingsmættede univers helt gratis. Du får en 14 dage gratis prøveperiode med adgang til mere end 60.000 titler. Og hvorfor ikke starte med at få pulsen op med Flaskepost fra P. Historien læses op af Githa Lehrmann, som guider dig gennem historien med sin varme og rolige stemme.

Som titlen antyder, er det en flaskepost, der er omdrejningspunktet for den tredje historie i rækken om Afdeling Q, der er den danske pendant til de udenlandske cold case-afdelinger, hvor henlagte sager genåbnes. En gammel flaskepost, som har stået på en politistation i Skotland, havner på Carl Mørcks skrivebord. Det lykkes for Mørck og kompagni at tyde noget af den udviskede tekst og de finder frem til ordet “hjælp”.

Det leder dem langsomt på sporet af en sag fra 1990’erne med to forsvundne drenge, som aldrig blev meldt savnet. Carl Mørck & co. går på jagt efter sandheden og hvirvles ind i en grum sag med en kidnapper, som stadig er aktiv. Hvad skete der med drengene, og hvorfor mon de aldrig blev meldt savnet i sin tid?

Både humor og gys

Jussi Adler-Olsen har med Flaskepost fra P begået en spændende og nervepirrende krimi, hvor okkulte og reilgiøse sekter også spiller en stor rolle. Han viser igen sit talent for at tegne personerne, så læserne og lytterne føler med dem, og samtidig formår han at bringe en humoristisk modvægt ind i det mørke nordiske univers. For fans af krimigenren - og for tilhængere af Jussi Adler-Olsen og Afdeling Q - er denne bog absolut en bog, som bør læses. Her er garanti for spænding, gåsehud og gys. Bøgerne i serien om Afdeling Q kan desuden sagtens læses/lyttes til uafhængigt af hinanden.

Mere end 60.000 titler

Husk, at du kan lytte gratis til Flaskepost fra P på Mofibo og Storytel - uanset hvor du befinder dig. Som ny bruger kan du lytte gratis i 14 dage, og du får over 60.000 titler at gå på opdagelse i. Er du endnu ikke gået ombord i Jussi Adler-Olsens serie om afdeling Q, finder du naturligvis også alle de andre i rækken som lydbøger på Mofibo og Storytel. Perfekt til en ferie eller en weekend, hvor du kan slå benene op, læne dig tilbage og nyde de bedste krimier med høretelefonerne på.

Flaskepost fra P
Prøv at lytte gratis:
Mofibo
Storytel