Krimier

I dag er krimier en meget populær boggenre, og det skyldes dets mange og varierende skildringer, der kredser omkring uløste forbrydelser og deres mysterier. Interessen bunder i en vilje til at ville løse disse forbrydelser og fange forbryderen. Vi har alle hørt om Sherlock Holmes, der blev skrevet af Conan Doyle. Privatdetektiven, der med sine brillante metoder, knivskarpe observationer og sit berømte forstørrelsesglas - løste alle forbrydelser, som han kom i nærheden af.

Lyt gratis i 14 dage:
Mofibo

I dag, hvor lovbruddene er så meget mere avancerede, og hvor der er højteknologiske efterforskningsteknikker, kan vi som læsere og lyttere få et endnu større perspektiv på, hvordan det er at være kriminalbetjent eller efterforsker. Begrebet krimi stammer fra ordet kriminalitet, men ofte kan fortællingen omhandle andre hovedpersoner som journalister, psykologer, præster og til og med den skyldige selv.

Krimier handler altså om en eller anden form for kriminalitet, hvordan det opklares og motivet bag. Som oftest er forbrydelsen svær at løse i krimiernes verden, og ofte omhandler det nogle rigtig usympatiske forbrydere. Kriminelle genier, der er seriemordere, psykopater eller fordømte galninge, ikke sjældent skjult som den fortrolige lærer, den godhjertede far eller den til fingerspidsere kærlige partner. I denne verden forvrides dine tanker fra en teori om forbrydelsen til en anden, og det, du troede var sandt det ene øjeblik, er falsk i det næste, og vildsporerne er altid tæt på.

Gratis krimier som lydbog i 14 dage

Alle lydbogsapps på denne side har gratis lytning af krimier som lydbog i mindst 14 dage. Sørg for at udnytte denne prøveperiode for at lytte til krimier.

Det fantastiske med krimier som lydbøger er, at du aldrig skal have en stor og tung bog med dig, men du kan altid når og hvor som helst lytte gennem din mobiltelefon i en aldrig sluttende verden af mystiske forbrydelser.