Anmeldelse: Mofibo

Mofibo er en dansk streamingtjeneste med et stort udvalg af e-bøger og lydbøger, som du kan abonnere på til en favorabel pris på 129 kr. om måneden. Mofibo var den første virksomhed i Danmark til at lancere en abonnementtjeneste for e-bøger, og en gennemgang af kataloget viser, at der findes ca. 20.500 e-bøger og 10.500 lydbøger på dansk og engelsk inden for en række forskellige genrer at vælge imellem, så her er noget for enhver smag.

Hos Mofibo får du 14 dages gratis prøveperiode uden binding.

Mange fordele med et Mofibo-abonnement

Er du vild med at læse bøger eller høre lydbøger, så er der mange fordele ved at tilmelde sig Mofibos streamingtjeneste og downloade Mofibo appen. For det første slipper du for at slæbe rundt på tunge bøger i tasken, hvis du f.eks. er pendler eller rejser på ferie. En tablet eller smartphone vejer næsten ingenting i tasken, og med Mofibo appen har du adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger, som du kan tage med dig overalt.

For det andet får du adgang til både gamle og nye titler, hvilket er en fordel sammenlignet med f.eks. eReolen (bibliotekernes tilbud om lån af e-bøger og lydbøger). På eReolen skal du ofte vente i månedsvis på at få adgang til nye eller populære bogtitler. For det tredje er en abonnementspris på 129 kr. utrolig favorabel, og der er mange penge at spare sammenlignet med, hvis du skulle ud og købe lydbøger, e-bøger eller fysiske bøger hos boghandlerne.

Gratis prøveperiode og nem oprettelse

Mofibo tilbyder 14 dages gratis prøveperiode, hvor du får mulighed for at snuse rundt i det store udvalg af e-bøger og lydbøger og lytte til mange forskellige bøger. Indimellem kører Mofibo særlige kampagnetilbud, og i forbindelse med vinterferien 2019 kan du oprette dig som ny kunde i uge 6 eller 7 og få 30 dages prøveperiode uden binding.

Oprettelsen foregår nemt ved, at du klikker ind på Mofibos hjemmeside og skriver dit navn, e-mailadresse og en adgangskode. Du kan også tilmelde et betalingskort, men der bliver først trukket penge fra dit kort efter, at prøveperioden er udløbet.

Du betaler altid forud for dit abonnement, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at henvende dig til Mofibo. Når du er oprettet som kunde, downloader du Mofibo-appen hos App Store (iOs) eller Google Play (Android), og så er du i gang.

Stort udvalg af genrer

Mofibo tilbyder et stort udvalg af genrer for hele familien. Du kan eksempelvis vælge imellem skønlitteratur, krimier, biografier, sund og livsstil, børnebøger, young adult, fantasy m.m., så her er noget for mænd kvinder og børn i alle aldre. Appen giver dig mulighed for at have 10 aktive bøger på én gang, og der er ikke noget krav om, at du skal have lyttet færdigt inden for f.eks. en måned. Du kan beholde e-bogen, lydbogen så længe du ønsker det, og så betaler du en fast abonnementspris om måneden for at benytte streamingtjenesten.

Den perfekte gaveidé

Et Mofibo-abonnement er den perfekte gaveidé til andre, som holder af at læse bøger eller høre lydbøger. Hos Mofibo kan du vælge mellem tre slags gavekort: 3 måneders abonnement, 6 måneders abonnemet eller 12 måneders abonnement. I alle tre abonnementtyper er inkluderet 14 dages prøveperiode uden binding.

Du kan nemt vælge, hvilken type gavekort du gerne vil have, og du får straks gavekort tilsendt på din e-mail adresse, så du selv kan printe det ud. Gavemodtageren kan herefter gå ind på Mofibos hjemmeside og nemt oprette sig og indløse sit gave-abonnement.

App-funktioner der styrker læse- og lytteoplevelsen

Mofibo-appen indeholder forskellige brugervenlige funktioner, som er med til at styrke den positive læse- og lytteoplevelse. Når du f.eks. lytter til en bog, kan du skrue op og ned for læsehastigheden, hvis du synes, at oplæseren taler for langsomt eller hurtigt. Hører du lydbøger før sengetid, kan du indstille sleep-timeren, så historien stopper efter f.eks. 20 eller 30 minutter.

Du har mulighed for at downloade e-bøger og lydbøger, så du kan læse/lytte offline. Det kan være en fordel i de sammenhænge, hvor du ikke har adgang til wifi, eller hvis du rejser på ferie, og du helst ikke vil have for dyre regninger for at have været for meget online.

Læselister og anmeldelser

Læselisten giver dig et nemt overblik over de bøger, du er i gang med at læse. Derudover kan du vælge at få forslag til læsestof, hvis du ikke selv har så meget tid eller kan overskue at gennemgå det store udvalg. Under indstillinger har du mulighed for at vælge dine yndlingsgenrer, og derudfra opretter Mofibo-appen forslag til relevant litteratur for dig. I Mofibo-appen kan du også anmelde de bøger, du har læst, og dermed dele dine læseoplevelser med andre. Du kan desuden følge med i andre brugere, forfattere og oplæseres boglister og aktiviteter på Mofibo, og dermed kan du selv blive inspireret.

Samlet vurdering

På en karakterskala fra 1-5, hvor 1 er dårligst og 5 er bedst, giver vi Mofibo karakteren 4,5. Mofibo-appen har mange fordele som f.eks. et stort udvalg af bogtitler, en billig abonnementspris, adgang til ny litteratur uden ventetid og mange brugervenlige funktioner, som optimerer læseoplevelsen. Et minus er, at hvis man opsiger sit abonnement midt i prøveperioden, så mister man de resterende gratis dage. Sammenligner man Mofibo med Storytel, så får man mest for pengene hos Storytel, når man se på sortimentets størrelse.

Mofibo
Ratings:
Enheder:

Lyt offline:
Pris: 129 kr./md