Nuets kraft

Nuets kraft - eller på engelsk “The Power of Now” - er en bestseller skrevet af den tyskfødte forfatter Eckhart Tolle. Bogen har solgt mlllioner af eksemplarer verden over og betegnes som en milepæl i den spirituelle litteratur. Lydbogen oplæses af Janek Lesniak og har en spilletid på 8 timer og 53 minutter. Nuets kraft udkom første gang i 1997.

Spirituel frigørelse

Som titlen antyder, forsøger Eckhart Tolle med “Nuets kraft” at formidle budskabet om, hvor vigtigt det er at befinde sig i “nuet”, slippe bekymringer om fortid og fremtid og opnå spirituel frigørelse. Tolle bringer blandt andet udtrykket “smertekroppen” på banen som et symbol på de opsparede negative tanker, som mennesker bærer rundt på. Med mere fokus på nuet er Tolles budskab, at man finder den rette balance mellem det ydre og indre univers. Mange ønskede efter Nuets kraft at få flere konkrete værktøjer til at udleve Tolles budskaber, og det resulterede i bogen “Lev efter nuets kraft”. Her findes der øvelser, som kan bruges til få bugt med de tanker og grublerier, der efter Tolles opfattelse spænder ben for “Væren i Nuet”

En succes verden over

Eckhart Tolle opdagede “nuets kraft”, da han var 29 år og netop var kommet over en depression. Da bogen udkom fandt masser af mennesker glæde i hans indsigt, og selv om anmelderne er delte i opfattelsen af Tolles bøger, lå Nuets Kraft i flere år i toppen af Bestseller-listerne. Bogen er oversat til 33 sprog.

Lyt til Nuets kraft gratis i 14 dage

Gå på opdagelse i Eckhart Tolles indsigtsfulde univers på Mofibo, hvor du får 14 dage gratis, før du skal beslutte dig om du vil være betalende abonnenent. Udover Eckhart Tolles mesterværk finder du også tusindvis af andre bogtitler - så uanset om du befinder dig i "nuet" eller ej, kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Nuets kraft
Prøv at lytte gratis:
Mofibo