Personlig udvikling

Vil du sove lettere, have et meningsfyldt job, givende relationer eller måske blive bedre til at leve i nuet? Det er ikke så enkelt på egen hånd at ændre sine tankemønstre og reaktioner, men ved hjælp af bøger skrevet af de førende eksperter inden for deres områder er det lettere, end du tror. Det kan kræve lidt energi at fokusere på sin egen personlige udvikling, men det er meget givende og ofte også sjovt. Med den første bog begynder du på en rejse, som du ikke kender slutmålet for, du ved kun, at der er bedre end der, hvor du er nu. Du vil opleve mange nye steder langs vejen, og det bliver en rejse med aha-oplevelser og dybere indsigt.

Lyt gratis i 14 dage:
Mofibo

Hvad vil du udvikle hos dig selv?

Alle kan afsætte tid til personlig udvikling. Med lydbøger behøver du ikke en ledig stund, hvor du kan slå dig ned i lænestolen med en bog, men kan i stedet lytte og reflektere, mens du foretager dig noget andet. Lær dig selv at forhandle om din løn samtidig med, at du sidder i bussen på vej til arbejde, øv mindfulness samtidig med, at du vasker op, få gode råd om, hvordan du bliver en god leder, mens du lufter hunden, eller lær dig selv at meditere for afslapning, når du kryber til køjs for natten. Med en lydbog har du alle muligheder for at udvikle dig selv og få et rigere liv, uden at du behøver afsætte ekstra tid.

Hvis du har et job, hvor du plejer at høre radio, kan du vælge i stedet at lytte til en lydbog. Arbejdstiden vil flyve afsted, når du har noget interessant at lytte tid. I livets tunge stunder vil en blød stemme, som vejleder dig i sorgarbejdet, være lige præcis det, du har brug for at høre. At lytte i stedet for at læse er afslappende, og med en god oplæsning føles bogen mere personlig, og budskabet bliver lettere at tage ind. Så gør tiden i bilen til en stund for dig selv, hvor du får lov til at lære noget nyt og kan italesætte gamle sandheder. Hvad vil forændre i dit liv i dag?