Skammerens Datter

Skammerens datter er Lene Kaaberbøls første bog i “Skammerserien” og har efterhånden fået status som en moderne dansk klassiker. Bogen udkom i 2000 og blev filmatiseret i 2015. Lydbogen oplæses af forfatteren selv og har en spilletid på 6 timer og 37 minutter. Bogen henvender sig til det yngre publikum i alderen 10-14 år.

Fantasy i middelalderen

Med Skammerens Datter er vi tilbage i middelalderen. Her møder vi hovedpersonen Dina, som har en mor, der er “skammer”. En skammer har magiske egenskaber og kan med sine øjne se, om mennesker har været onde. Dina finder ud af, at hun også har de magiske egenskaber, og da moderen bliver indkaldt til en borg i byen Dunark, hvor fire mennesker er blevet myrdet, skal Dina hjælpe til med at opklare mysteriet. Historien indeholder både drager og mistænkte prinser - og masser af spænding og eventyr til at holde børnene tryllebundet af det spændende univers.

En ungdomsklassiker

Skammerens Datter er første bind i serien på fire, der også rummer udgivelserne Skammertegnet, Slangens Gave og Skammerkrigen. Skammerens Datter opnåede en voldsom popularitet hos de unge, der slugte fantasy-historierne fra middelalderen, og bogen har efterhånden fået klassiker-status i ungdomslitteraturen. Selvom bogen har snart 20 år på bagen, er historierne om Skammerens Datter bestemt ikke blevet mindre interessante. Så hvis du og dine børn endnu ikke har stiftet bekendtskab med serien endnu, ligger der mange timers fantastiske oplevelser og venter forude. Serien om Skammernes er blevet oversat til en lang række sprog og har solgt over 1 million eksemplarer i 30 lande.

Få 14 dage gratis med Mofibo

Som ny læser - eller lytter - kan du teste Mofibo helt gratis i 14 dage, inden du bestemmer dig for, om du vil overgå til et betalende abonnement. I den periode kan du nå at lytte til alle fire bøger i Skammerserien og måske endda nå at tage hul på Lene Kaaberbøls serie om Vildheksen.

Skammerens Datter
Prøv at lytte gratis:
Mofibo