Spændende lydbøger

Det her er vores afdeling med spændende lydbøger, som har et varieret udvalg at titler at lytte til. Det er her, du skal kigge ind, hvis du er på jagt efter en lydbog, som en spændende og gribende handling holder dig fanget fra start til slut. Vælg gerne nogle af vores svenske forfatteres bøger i kategorierne, måske har du endda en favoritforfatter i genren? Et andet godt råd er at prøve en forfatter, du ikke tidligere har læst noget af. Uanset hvilken type af spændende bøger, du foretrækker, vil du finde noget, der passer dig og din smag inden for litteratur.

Lyt gratis i 14 dage:
Mofibo

Lyt på rejsefødder

Spændende bøger, der åbner op for maratonlæsning, er altid en fantastisk idé til ferierejsen eller fridage. At lade tankerne springe til en spændende fortælling er noget, som rigtigt kan frist i de ledige stunder, hvor vi er helt fri for arbejde eller andre sysler. Med vores flydende streamingtjeneste direkte på nettet har du desuden mulighed for at koble af med bøger helt uden anstrengelse. Du behøver ikke en gang bruge dine hænder for at bladre, når du bruger denne tjeneste. Det er kort og godt så enkelt som at læne sig tilbage, tage de komfortable hovedtelefoner på og lade de spændende fortællinger tage fat.

Det betyder ikke noget, om du vælger at lytte til vores spændende bøger fra liggestolen i solen, i sofaen eller måske i bussen - tid og sted er nemlig helt op til dig selv, når du lytter til vores spændende bøger! Det eneste, du skal gøre, er at koble dig op på internettet for at downloade appen til din enhed; derfra er det bare at udløse din boglyst ved at vælge mellem alle titlerne i vores store udvalg af spændende bøger. For at variere din læsning kan du med fordel endda tage et kig på vores andre kategorier af lydbøger her på siden!

Spændende lydbøger gratis i 14 dage

Du kan røve alle lydbøger gratis i 14 dage gennem de apps, der er nævnt her. Kig udvalget igennem, find en rigtig spændende lydbog frem og begynd at lytte. Når prøveperioden er forbi, vil dit abonnement overgå til at være et betalingsabonnement, hvis du ikke afslutter det inden da.